PólyásbabákElkészültek a pólyás babák. Ők karitatív céllal születtek. A férjemet meghívták egy kis faluban rendezésre kerülő hagyományőrző hétvégére, hogy mutassa be a portékáit. Az ilyen vásárokon mindig van egy csapat gyerek, akik kis markukban kevés kis pénzt szorongatva meg akarják venni a fél vásárt. (főleg, ha egy kisebb faluban van ez a vásár). Ilyenkor annyira sajnálom Őket, mert hát 10-20 Ft-ért már semmit nem lehet kapni. A legutóbbi ilyen alkalommal határoztam el, hogy készítek valami egyszerű kis vásárfiának valót, hogy ezek a gyerekek is "vásárolhassanak" a saját pénzükért valamit. 10 Ft.-ra gondoltam, így még sincs ingyen, de kifizethető Nekik is. Úgy tervezem, hogy minden gyerek csk egyet vehet és lehetőleg megpróbálom nem hagyni, hogy palira vegyenek.

Megjegyzések

 1. Annyira jo!!! Most nagyon megszerettelek:-)
  nem akarsz csinalni egy masik kosarba par olyan porgos madarat, amit Marta irt a gyerekesre, mert talan kisfiuknak az jobb lenne...bar az en ket kicsi tankom szereti a babakat:-) na mindegy szoval ha epp kezre jon.

  VálaszTörlés
 2. Jó ötlet. Lányos anyaként elkél egy kis figyelmeztetés, hogy a fiúkra is gondoljak. Köszi a madaras ötletet, azt hiszem még belefér az időben, hogy varrjak párat.

  VálaszTörlés
 3. Nagyon kedves gondolat.Kár hogy kevés ilyen ember él ezen a földön.

  VálaszTörlés
 4. milyen jó ötlet! Tényleg annyira nehéz kisfiúkra is gondolni.

  VálaszTörlés
 5. Nagyon aranyos vagy! Kedves tőled, hogy gondolsz más gyerekekre is!
  Sok sikert kívánok a vásárhoz!:o)

  VálaszTörlés
 6. Ez milyen kedves gondolat!És olyan boldogok a gyerekek, ha a kis pénzükért tudnak valami szépet vásárolni.:)

  VálaszTörlés
 7. Látod Idi, azt írod, hogy "kár, hogy ilyen kevés ember él a földön".
  Nem hiszem, hogy ezt a blogot olyan túl sokan olvasnák és mégis milyen szép számmal összejöttünk, akiknek tetszik ez a gondolat. Szerintem ez bizakodásra ad okot, nem ???

  VálaszTörlés
 8. Nemes gondolat,és nagyon szorítok nektek,hogy jól sikerüljön!

  VálaszTörlés
 9. Katbo - "nagyfiúknak" is nehéz ajándékot (venni, varrni stb. stb.) nehezebb, mint a lányoknak, ha készen a fiús végeredmény, azt is felrakhatnád, mert én nem tudom, hogy most éppen miről is van szó - de, lehet, hogy csak egyedül vagyok ezzel.
  Rólad pedig röviden: jó EMBER vagy. :-)

  VálaszTörlés
 10. Juhizs, létrehoztunk egy blogot "együtt a gyerekekkel "címmel, ott van az a "madár", amiről itt most szó van. Nézz be oda is, rajta van a címlistámon.

  VálaszTörlés
 11. Milyen portékái vannak a férjednek? (ha nem vagyok indiszkrét...)

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy elmondod a véleményedet!

Népszerű bejegyzések