Hagyományőrző hétvége Nagykörűben

Sikeresen lezajlott a múlt hétvégei nagykörűi hagyományőrző hétvége. Erre a rendezvényre készítettem a már korábban említett madarakat és kisbabákat. Az alap elképzelés az megmaradt, mármint, hogy nem ebből akarok meggazdagodni és valamilyen jótékony céllal kerüljenek a kis vásárfiák eladásra. Annyiban módosítottam az eredeti gondolatot, hogy nem lesz meghatározott összeg. A befolyt pénzzel támogatni szeretném a faluba nyaralni érkező Csángó gyerekeket. Lassan már hagyomány, hogy nyáron a falú Moldvából fogad gyerekeket és megpróbál számukra élményekben gazdag napokat nyújtani. Itt láthattok fényképeket
2005-2006, illetve 2007 évből.
Szóval mindenki az anyagi lehetőségeihez mérten vásárolta meg a portékákat. A madaraknak nagyon nagy sikere volt. Olyannyira, hogy utólagos készítéseket ígértem, csak ne vigyenek egyszerre többet. Babából maradt egy-kettő, de a másnapi nagy családi találkozón gazdára találtak azok is.


PhotobucketEgy szónak is száz a vége, nyugodt lélekkel fekhettem le aludni, mert a többiek lelkesedése megint megmutatta, hogy érdemes jó cél érdekében munkálkodni.

Photobucket

Megjegyzések

 1. Fantasztikus vagy! Nagyon örülök a sikerednek!

  VálaszTörlés
 2. Milyen jó helyen laksz!!!! Örülök,hogy ilyen örömteli volt a nap!!

  VálaszTörlés
 3. De jó lenne ott lakni. Csak a szabadidőnket töltjük ott, különben a fő-fő városban élünk.(még)

  VálaszTörlés
 4. Örülök hogy sikerült amit elterveztél.A dizájnhoz is ,látom te is színesedsz.

  VálaszTörlés
 5. Igen, az egyik lelőhelyre eljutottam, pont a blogodon keresztül:-D, de a másikra még nem sikerült bejutnom, de szerencsére amiről letöltögetek, ott is rengeteg aranyos minta van.

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy elmondod a véleményedet!

Népszerű bejegyzések