Dísztökök


Tegnap este Zsófikám nyaggatott, hogy úgy készítene valamit. Nekem meg eszembe jutott, hogy Amaranta mutatott a babás topicon egy jó kis "dísztök receptet". Nagyon hamar és könnyen elkészíthető, de mutatós kis tök lesz belőle.
Megjegyzések

 1. Nagyon-nagyon szuper, és tényleg egyszerűnek látszik!
  Olyan jó érzés, mikor a gyerekek is kreatívkodni akarnak:))

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szép!!!Milyen jó anyuka vagy!!!

  VálaszTörlés
 3. CSudajók lettek ezek a tökök. Lehet hogy mi is csinálunk hasonlóakat. Bencus mostanában folyton kreatívkodni szeretne. :o)

  VálaszTörlés
 4. Tényleg nagyon jó kis feladat ez gyerekek részére. Zsófinak egyetlen egyszer sem kellett segítenem. (bár Ő olyan önfejű, hogy szinte sosem fogad el segítséget.)(sajnos)

  VálaszTörlés
 5. Nagyon látványos,az ilyen kell a kiskamasznak,jó érzés az,hogy tudom egyedül.A probléma ismerős,az én lányom már kétévesen is ezt mondta és már akkor is mindent egyedül akart.

  VálaszTörlés
 6. Azért van abban valami szívmelengető, ha az ember lánya (fia) egyszer csak azt mondja, hogy ő valami kreatívat akar csinálni...Akkor már sikerült valamit átadni neki mindabból, ami bennünk van. (Az örökség különleges megjelenési (szó szerint) formája).

  VálaszTörlés
 7. Köszi az ötletet,tegnap este 3 db készült belőle a lányom közreműködésével. Elvitte a suliba dekorációnak. Még fotózni sem tudtam, de azt hiszem még készítünk párat.

  VálaszTörlés
 8. Tetszenek a tökök :)
  Tényleg gyorsan elkészíthető.

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy elmondod a véleményedet!

Népszerű bejegyzések