Nemezeltünk

Nemezeltünk a gyerekekkel. Készültek karkötők, csattra valók és bogyócskák, amik majd jók lesznek később valamire. A "maszatos" csattra való Katica "alkotása". A színeket Ő válogatta és gyúrta egy darabig, aztán Zsófi fejezte be. Zsófi készített még mást is, de azt majd csak akkor szeretném megmutatni, ha készen van. (annyit elárulok, hogy kukázott CD is kell hozzá). (Panni, merthogy azért Ő is ott volt, nem nemezelt, csak szórakoztatott bennünket, miközben egy karkötőt fűzött magának gyöngyből. ) Apika néha ránk nézett. Teljes volt a családi idill. (Azért még néha kiérdemlünk ilyet is:-D)


Megjegyzések

 1. Az ilyen napok a legszebbek..., amikor a lányom még kicsi volt és egy délután diót vertünk, meg nevetgéltünk, este elgondolkodva azt mondta:"Anya! Ez volt életem legszebb napja!"

  VálaszTörlés
 2. Ó,de jó volt nektek akkor ma! Ezekre mindenki emlékezni fog.

  VálaszTörlés
 3. Ilyenkor egy kicsit irigykedem, három lány úgy tűnik egész más, mint három fiú.Nem panaszkodom, múltkor a fiúk is belendültek, összeszedték a gyöngyeimet, meg a hímzőfonalaimat és karkötőket szőttek maguknak. A mintát is maguk rajzolgatták elő.
  Nem látok e-mail címet nálad, pedig ma találtam egy jó képet, és te jutottál az eszembe, szívesen átküldeném.

  VálaszTörlés
 4. Tényleg nagyon jól éreztük magunkat. Hétközben ilyenekre sajnos nem marad idő. (Kész a leckéd, és a mit szeretnél felvenni holnap?-ok között elsikkadnak a szép dolgok)
  Colette az e-mil címem a "teljes profil megtekintése"alatt megtalálható, de kiteszem láthatóbb helyre is.

  VálaszTörlés
 5. Csodás őszi színek! A gyeekek válunk is szeretnek nemezelni. Van, hogy én üvegelek, ők meg mellettem nemezelnek!
  Colette: nekem a fiam is nemezel, labda nekikmis bejön. És ha belekerül a zsebükből egy mosásba, az kifejezetten jót tesz neki!

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy elmondod a véleményedet!

Népszerű bejegyzések