Termések


Annyira tetszett Ledanna koszorúja, gondoltam én is elkészítem, de nem lett olyan, mint az Övé, mert a súlyánál fogva ovális lesz, ahogy felakasztom. Meg ki is fordul. Nekem valamire mégiscsak rá kellett volna erősítenem. Mindegy, ez már így marad.


Nemezeltünk makkokat is.

Megjegyzések

 1. Nagyon szépe a koszorúd,de a nemezelt makkok,hát az hihetetlen!

  VálaszTörlés
 2. Ebben a koszorúban van valami "emberi", én szeretem, ha valami nem tökéletes. A makkok nagyon aranyosak, biztosan élmény volt csinálni, szép színeket használtatok.

  VálaszTörlés
 3. Nagyon aranyosak a makkocskák, jó ötlet a saját kis kalapjukba visszahelyezni. A tököcskék is tetszenek nagyon (előző bejegyzés), gondolom egy darabból szabva készül és át van kötözve tömés után.(?)

  VálaszTörlés
 4. Hihetetlen milyen ötletesek a makkok!!!!

  VálaszTörlés
 5. Én is nagyon szeretem ezeket a makkokat. Festőnövényekkel szinezett gyapjút használtunk, így szép visszafogott színei lettek.
  Princi, jól gondolod a tök készítésének menetét. Ha rákattintasz a "dísztök recept"-re, akkor ott megtalálod részletesen is.

  VálaszTörlés
 6. A nemezelt makkok visznek mindent! :-))

  VálaszTörlés
 7. Szerintem nagyon szép lett a koszorúd :)

  Utólag én is úgy gondoltam, hogy kellett volna valami drótalap, mert úgy egyszerűbb lett volna megcsinálni. Rengeteget vacakoltam a befejezéssel is, végül egy drótdarabbal hidaltam át a két végét.

  Az enyém iszonyatosan nehéz, de nem nagyon nyúlt meg -na jó azért nem tökéletes kör -talán azért, mert rengeteg drótot használtam a kis csokrok összekötésénél, és az áthidaló is drótból van. Meg talán azért, mert nagyon-nagyon sűrűn kötöttem.

  VálaszTörlés
 8. Igazi őszi hangulat!Nagyon szépek a makkocskák...a színes gyapjú olyan mesés.

  VálaszTörlés
 9. Ezek csodásak, annyira kedves ötlet!

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy elmondod a véleményedet!

Népszerű bejegyzések