Baráti ölelés

Katafolt, Szömörce, Mammka és Szera és Zsukka öleltek meg barátilag. Köszönöm szépen. Annyi szeretetet kapok Tőletek, hogy egyre inkább nem osztom azt a véleményt, hogy az internet ill. a számítógép elidegeníti az embereket egymástól. Blogolásomat az index fórumoknak (babás és foltvarró) köszönhetem. Nem voltam törzs tag, de rendszeresen olvastam és mutattam, ha volt valami elkészült cuccom. Ott ért először az a felismerés, hogy "ismeretlenül is" lehet fontos a kérdésem, a problémám, vagy egy kész tárgyam. Hogy a fórumosokon kívül még ennyien idetaláltatok hozzám, ez nagy-nagy boldogság.

Ahama fordításában az 'ölelésről":
Igazából nem is jó szó rá a díj -szóljon, akinek eszébe jut jobb kifejezés- inkább jelzés a barátságról és a közelségről, ami legkevésbé értendő földrajzilag.Lényege, hevenyészett fordításban: "Ha blogolsz, hiszel a "proximitásban" a térben, időben és kapcsolatokban való közelségben és teszel is érte. Ezek a blogok különösen varázslatosak. Íróik célja, hogy barátokat találjanak. Nem az anyagiak vagy a hatalom érdekli őket.Reméljük, hogy amikor kibomlik a szalag az üzeneten, még több barátság fog születni. Figyeljünk oda jobban az ilyen blogokra! Add tovább nyolc újabb blogolónak és mutasd meg ezt a leírást is!"Akiket én Ölelek:
Kicsoda, Kastan, Bodza Szentpyr, Ancsanapló, Anyahajó,
Colette, Majonez


Megjegyzések

 1. Köszönöm szépen!
  Ez nagy meglepetés volt tőled!
  Nagyon nagyon köszi!

  VálaszTörlés
 2. Én is nagyon köszönöm! Baráti ölelés vissza:)!

  VálaszTörlés
 3. En meg remelem, hogy hamarosan valoban is realizalni tudjuk majd azt az olelest;-)

  VálaszTörlés
 4. Drága Katbo,

  most jöttem meg Bp.-ről, csak bosszúság, ezek után dupla öröm volt az ölelésed. Egyébként megelőztél, mert már kaptam mástól ilyen " díjat", csak nem volt időm írni róla, de te gondolatban ott sorakoztál az ölelendők között.

  VálaszTörlés
 5. Nálam is találsz egy ismerkedős ölelést. :)

  VálaszTörlés
 6. Nagyon kellemes meglepetés volt számomra, KÖSZÖNÖM! :)

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy elmondod a véleményedet!

Népszerű bejegyzések