A lepotyogott bodzavirágokat beleszórtam a palacsinta tésztájába. Aranyos, de semmi extra.

(elnézést, ha valaki már írt róla)


Az utcánkban csak a mi meggyfánk terem már, de az viszont nagyon. Nem lehetett tovább halogatni, le kellett szedni.





Kicsit szerettem volna újítani a régi receptemen, de megint nem volt idő a kreatívkodásra, így csak némelyik üvegbe egy picike rum- illetve mandula aromát csepegtettem. ENNYI.

(fejjel lefelé dunsztolódnak. Jó szolgálatot tesz a rackaszőr)




10 kiló meggy befőzése után ma nekiesek a 12 kiló epernek is.


Az eper kap még egy kis rebarbarát is. (Csak, hogy ne legyen olyan magányos)


(munkás dolog, ha az ember lánya (és családja) saját lekvárt ill. dzsemet szeretne enni!

Megjegyzések

  1. Munkás, de biztos és egészségmegőrző a győzelem! Én is ezt csinálom mindig, szeretem, ha tele a spájz. Ha van lekvár, dzsem, befőtt... már sokkal könnyebb az ebédet kitalálni. :o) És még finom is.....

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy elmondod a véleményedet!

Népszerű bejegyzések