BodiEz az utolsó kép Bodikánkról, amikor még egészséges volt, persze a kor látszik rajt.  
(Tavaly november vége.)
Aki megtapasztalta már, hogy milyen egy pulival együtt élni, annak nem is kell magyaráznom, hogy..." egy puli az nem kutya. Az puli."
Akinek még nem volt alkalma ezt megélni, annak csak szívből tudom ajánlani, hogy élete folyamán legalább egyszer éljen együtt egy pulival. Bár egyszer nem is lehet, mert utána nem is nagyon gondolkodik már más kutyában. (nekünk is Ő volt a harmadik pulink, de asszem mindközül Ő volt a LEG!!!)
Tegnap eltemettük, nagyon beteg volt már szegény, tudom már jobb Neki, de nagyon-nagyon hiányzik. 
Még minden nagyobb fekete foltra hirtelen azt hisszük, hogy Ő az!

Megjegyzések

 1. Mi is most asszisztáljuk Anyukámék öreg kutyájának utolsó heteit, hónapjait. Az egész család óvatosan terelgeti a jó öreget, gyenge a lába, nem hall, látni is csak árnyékokat inkább... Számomra minden kutya egy igazi társ, csupa értelem , feltétlen elfogadás. Átérzem bánatotokat!!!!!

  VálaszTörlés
 2. Kedves Réka, nagyon sajnálom. Kutyás lévén (igaz még csak az első) el tudom képzelni, milyen űr marad a helyükben ha elmennek. Azt hiszem, hogy csak egy következővel tudnátok némiképp pótolni a hiányát.
  A mi Brúnónk (Beagle) még csak 5 éves, de néha már most szorongva gondolok arra, hogy milyen lesz ha egyszer eljön az Ő ideje is. A puli? Már most tudom, hogy ha egyszer... remélem, hogy soká...akkor a következő Puli lesz. Sok jót hallottam róla. Igazán sajnálom.

  VálaszTörlés
 3. Jajj, nagyon sajnálom, kitartást nektek!!!! :((

  VálaszTörlés
 4. ismeretlenül írok neked.. néha idetévedek a blogodra. nekünk most van egy 10 hetes pulink, nekem az első kutyám, a férjemnek már a sokadik puli... és azt hiszem már most tudom, miről beszélsz... nagyon sajnálom a veszteségedet.

  VálaszTörlés
 5. Tudom milyen érzés, nálunk ugyan macska van, volt és lesz, de ők sem egyszerű háziállatok, hanem jó barátok, a családhoz tartoznak. Ha meghal akkor egy családtag megy el, egyszeri és pótolhatatlan...... Veled érzek nagyon!!!!

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy elmondod a véleményedet!

Népszerű bejegyzések