Tűtartók


Jysk-es konyharuhák.
Ezekből varrtam ezeket a horgoló- illetve kötőtű tartókat. Már nagyon-nagyon régóta ott van a "magamnak varrandó dolgok listája" elején.   A tolltartó van az első helyen, de az még mindig nem készült el. : ).

És egy kis információ a Jysk-ről, mert hátha olvassa ezt a bejegyzést olyan elvetemült, mint amilyen én is vagyok, aki szeret tudni egy kicsivel többet a szeretett áruházairól.
Az IKEA-ba is másként lépek be, (kb 10 éve) mióta elolvastam ezt a könyvet.

Tehát akkor pár mondat az üzlet nevének jelentéséről:


Dánul a „JYSK” (ejtsd: jüsk) olyan dolgot vagy személyt jelöl, amely vagy aki – akárcsak Lars Larsen – a Jütland-félszigetről származik(jütlandi). Ehhez a szóhoz az emberek tudatában gyakran társul a szerénység, az alaposság és az őszinteség fogalma – azé a három értéké, amelyeket Larsen mindig is magáénak vallott.

Megjegyzések

 1. Szia Réka!Nagyon tetszenek a tűtartóid, imádom ezeket az egyszerű anyagokból készült, nem agyondíszített, mégis rendkívül mutatós, ízléses dolgokat!
  Eszter

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szépek! Ezek az anyagok már engem is megfogtak, no a hétvégén be is szerzem :). És a minap gondolkodtam hogy készíteni kellene egy ilyet a horgolótűimnek. Ötletelek! :)

  VálaszTörlés
 3. Annyira Rékás alkotás és bejegyzés:-)

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy elmondod a véleményedet!

Népszerű bejegyzések