Csillag és gyapjú

Tegnap lezajlott a III. CSILLAGHEGYI GYAPJÚ-NAP!
Zsókát, a közösségi ház vezetőjét, gyerekkorom óta ismerem a szüleim révén, azután évekig nem találkoztunk. Az elmúlt években több szálon is kapcsolatba kerültem a családjával (ami nagyon érdekes, mert egymástól szinte teljesen független szálak) de mi hosszú évek után most találkoztunk először.

Szóval plusz érzelmi többlettel indult a nap. :)

Én a horgolós műhelyt vezettem.
Volt bennem egy kicsi drukk, hisz én nem vagyok igazán "fonalas" kézműves. A nagy kötősök mellett én csak  hobby kézimunkázósnak éreztem magam, de a nap végén, mikor lerogytam azt éreztem, hogy sikerült azt adnom a hozzám ülőknek, aminek én is örültem volna, ha az én kezemben van először (vagy hosszú évek után először) a horgolótű.

Enni, és a mosdóba kimenni nem volt időm, de ezt estig észre sem vettem. A víz, amit vittem, viszont mind elfogyott, de arra sem emlékszem, hogy mikor.

Nagyon köszönöm mindenkinek az érdeklődését és , hogy türelmesen vártak rám, mert volt, hogy egyszerre 7-en, 8-an  is horgoltunk, mindenki különböző ütemben, különböző gyakorlattal. : )

(Készült néhány telefonos fotó.)
 Ezt az álomfogót lehetett nálam elkészíteni.

Anyu és a kisebbek. (Panni fotóz)


Zsófi a "a világhírt jelentő deszkákon", mint Gizi néni! Örülök mindenkinek akit ezen a napon megismerhettem. Én több lettem általuk!
Köszönöm!

Megjegyzések

 1. Én is örültem, hogy megismertelek. Nekem a tepsis festést adtad át, amit köszönök szépen. Illetve beszéltünk a Rikker féle egyágú gyapjú kampányról. A héten írok nekik.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is örülök a találkozásnak és, hogy tudtam segíteni!
   : )

   Törlés
 2. Kedves Réka,
  Én a legelején lábatlankodtam nálad, de nem horgoltam, mert nem vagyok az a típus. Viszont végre megtudhattam, kinek a szépséges kupacáról csináltam képet! Sok sikert, szép napot.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Emlékszem rá, hogy valaki megkérdezte, hogy lefényképezheti a fonalaimat. Sajnálom, hogy nem váltottunk néhány szót, viszont nagyon boldog vagyok, hogy annyira tetszettek a portékáim, hogy lefényképezted őket.
   köszönöm szépen!
   : )

   Törlés

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy elmondod a véleményedet!

Népszerű bejegyzések